UPDATE COVID-19 29. december 2020

Kære alle dansere

I dag meldte statsministeriet ud at de skærpede restriktioner er forlænget til og med den 17. Januar 2021.Vi holder derfor alle hold lukket frem til den 17. Januar 2021, og håber vi kan starte op igen derefter.

Det er heller ikke muligt at benytte vores lokale til selvtræning fra i dag og frem til den 17. januar 2021, da vi er underlagt de kommunale retningslinjer, som lukker ned for adgang for foreningslivet i kommunalt ejet bygninger.

Hvad sker der med de timer, du mangler?

Du skal selvfølgelig ikke snydes for de timer, du mister.

Der vil blive lagt ekstra timer i det nye år og det er muligt at undervise igen. Dette aftales og meldes ud fra din instruktør.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til kontakte formand Jannie på tlf. 28714550 (bedst efter kl. 17.00) dagligt.

Vi håber på jeres forståelse og håber I alle får et dejlig og fantastisk nytår sammen med jeres kære og nære.

Mange julehilsner

Instruktører og Bestyrelse

MS DansINFO OM COVID-19

Kære alle dansere
Som flere af jer nok allerede har erfaret gennem nyhederne, er der kommet nye retningslinjer også omhandlende idrætslivet.

Det kommer ikke til at berøre vores hold, hverken børne- og ungeholdene under 21 år, ej heller vores voksenhold, da ingen af dem har mere end 10 dansere i alt.
Vi er opmærksomme på og efterlever Sundhedsstyrelsen retningslinjer, og vi spritter overflader af mellem hvert hold. Vi lufter ud mellem hvert hold.
Vi opfordrer til at holde afstand og spritte hænder samt gerne bære mundbind til og fra dansesalen.
Vi opfordrer til, at hvis du er syg, har symptomer, føler dig sløj eller har nærmeste kontakter, hvor dette er tilfældet, at du bliver hjemme fra dans.
Skulle du være usikker på noget eller har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte formand Jannie Jensen på tlf. 28714550, bedst efter kl. 17.00 dagligt.
Mange hilsner 
MS Dans
Bestyrelsen
Facebook

Youtube

MS Dans - Info@MS-Dans.dk - 4100 Ringsted - Tlf. 28714550 - 20928950