Instruktør
Maria Bundgaard
Beskrivelse

Maria Bundgaard har undervist på danseskolen i 11 år, og haft ansvaret for showdance og voksen funk.

Maria startede til dans som 8 årig, og har igennem årenes løb dyrket forskellige stilarter indenfor de alternative danse. Hun har deltaget i utallige danseturneringer indenfor hip hop, og har flere år i træk været Danmarksmester i både solo og duo.
Maria er meget engageret, perfektionistisk og kæler for detaljen i sine shows. Det er vigtigt for hende, at danserne kommer i første række og hun vil gøre sit bedste for, at få øge deres kompetencer.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mads Friis Lassen
Beskrivelse

Mit navn er Mads Friis Lassen.

Jeg er 22 år gammel og til dagligt er jeg professionel danser og danser på meget højt eliteplan indenfor standard/ latin også det som hedder pardans.

Jeg er en energisk, sød og en meget frisk ung mand som elsker at danse og lærer fra sig. Der er ikke noget bedre end, at fører sin passion videre til andre, som jeg gør ved at være instruktør her hos MS Dans.

Jeg har undervist ægteparhold i klubben i nu 7 år, og det er en sand fornøjelse, at se så mange skønne og glade dansere hver søndag hvor det bare handler om at sprede glæder og godt humør ved hjælp af dansen.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caroline Bøgelund
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Clara Würtz
Beskrivelse

Clara har danset i 12 år. Hun er 20 år gammel og bosat i Jystrup.

Til dagligt har Clara sabbatår, hvor hun arbejder fuldtid i en børnehave. Dansen har altid været en stor del af hendes liv.

Hun har som barn selv danset hos MS-dans og er glad for at være tilbage, nu som underviser. 


Clara har beskæftiget sig med flere forskellige stilarter, men det er primært Hiphop, Pop Commercial, Girly og moderne dans hun især er vild med. 

Hun har tidligere danset konkurrence dans og vundet danske mesterskaber i Small Groups. 


Clara siger: 

Jeg glæder mig utrolig meget til at møde alle de danseglade børn. 

Jeg husker min tid hos MS-Dans som et trygt dansemiljø med god undervisning, hvor der også er plads til sjov og ballade. Jeg vil gerne fokusere på at vi har det sjovt, både med dansen og hinanden.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Facebook

Youtube

MS Dans - Info@MS-Dans.dk - 4100 Ringsted - Tlf. 28186960 - 20928950