Instruktør
Martin Ree
Beskrivelse
Martin Ree, vores friske og meget engagerede unge instruktør. Har danset alt fra standard/latin til hip hop, house, break, urban m.m.
Er du dreng og gerne vil lære dansens mange spændende sider, så er det hos Martin, du skal melde dig. Piger selvfølgelig også velkommen :-)
 
Martin beskriver sig selv som:
"Jeg er meget engageret i mit arbejde og nyder at lære fra mig. Det er vigtigt for mig, at der er tid til alle, og det er vigtigt at dansen ikke kun bliver hård træning for mine elever men at det også bliver hyggeligt og skaber rammerne for nogle gode venskaber".
Se hele beskrivelsen
Maria Bundgaard
Beskrivelse

Maria Bundgaard har undervist på danseskolen i 10 år, og haft ansvaret for hip hop, showdance og voksen funk.

Maria startede til dans som 8 årig, og har igennem årenes løb dyrket forskellige stilarter indenfor de alternative danse. Hun har stilt op til utallige danseturneringer indenfor hip hop, og har flere år i træk været Danmarksmester i både solo og duo.
Maria er meget engageret, perfektionistisk og kæler for detaljen i sine shows. Det er vigtigt for hende, at danserne kommer i første række og hun vil gøre sit bedste for, at få øge deres kompetencer.

Se hele beskrivelsen
Mads Friis Lassen
Beskrivelse
Mads har været instruktør i klubben i nu 2 år. Han er 17 år gammel. Han har rigtig meget erfaring indenfor standard og latinamerikanske danse. Han er selv aktiv latindanser, og har vundet mange Danmarksmesterskaber og samt repræsenteret Danmark til EM og VM.

Mads siger om sig selv: 
Jeg underviser, fordi jeg elsker at fører min passion videre ud til andre folk, som har et mål ved at danse. Et mål kan være, at man vil tabe sig, et andet mål kunne være, at man vil imponerer til fødselsdage og vise sine flotte og imponerende dansetrin. Ligemeget hvad for et mål man har, så er det vigtigste ved disse to stilarter, at man udtrykker livsglæde og det er det dans kan!

Glæder mig til at se jer!
Se hele beskrivelsen
Mia Edgar Johannesen
Beskrivelse
Mia er vores nye junior instruktør i den kommende sæson.
Mia har danset i MS Dans i rigtig mange år, og elsker at lære fra sig.
Mia vil undervise i hip hop hver torsdag.
 
Mia siger om sig selv:
"Jeg har danset i 8 år, går i niende klasse, og jeg arbejder i SFO’en på Ringsted Privatskole. Jeg startede med standard dans, men gik hurtigt over til hip hop og showdance. Nu danser jeg både hold, solo og duo indenfor de to dansearter samt deltager i konkurrencer. Jeg har vundet DM 2018 med mit showhold.
Jeg er meget passioneret i min dans og elsker at lære fra mig."
Se hele beskrivelsen
Daniella Jensen
Beskrivelse
Jeg har danset i 10 år, går i ottende klasse og er konkurrence danser. Jeg har primært danset showdance og hiphop, og har også konkurreret i begge stilarter. Jeg danser stadig selv hiphop solo, duo og hold. Jeg glæder mig til at lære fra mig og få en god oplevelse med danserne. Jeg sætter fokus på at vi alle sammen har det hyggeligt, men stadig får en lærerig oplevelse. Glæder mig til at møde jer alle sammen :-)
Se hele beskrivelsen
Henriette Voigt Rasmussen
Beskrivelse
Henriette fortæller om sig selv:
"Jeg har danset hiphop siden jeg var 4 år gammel. Derudover har jeg også danset andre stilarter bl.a. moderne dans og ballet, som jeg har danset på Oure efterskole. Jeg har også stiftet bekendtskab med waking, locking, dancehall, GAGA, en afrikansk stilart kaldet sabbar mm.
Jeg har vundet DM i hiphop nogle gange og stillet op til EM i hiphop.
 
Jeg synes, dans er fantastisk, fordi man altid kan udvikle sig og blive en bedre danser og blive inspireret af alle mulige forskellige stilarter og mennesker. Det at blive bedre kræver hårdt arbejde, men for mig er det ligeså vigtigt, at det samtidigt skal være sjovt og hyggeligt.
Jeg har altid elsket at danse, og det kan altid få mig i godt humør og det er netop denne glæde ved dans, som jeg gerne vil give videre til andre.
Jeg glæder mig rigtig meget til at fyre den max af sammen med jer dansere og have nogle sjove dansetimer."
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nadia Skytte Pedersen
Beskrivelse
Nadia fortæller om sig selv:
"Jeg har danset hiphop i 18 år. Jeg har danset konkurrencer i alle årerne og været repræsenteret ved både nationale og internationale turneringer.

Jeg har igennem mine mange danse år stiftet bekendtskab med rigtig mange stilarter fx locking, popping, breakdance, house, ballet, moderne m.fl.

Jeg elsker at danse og opleve glæden ved dansen."
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Facebook

Youtube

MS Dans - Info@MS-Dans.dk - 4100 Ringsted - Tlf. 28714550 - 20928950