Instruktør
Martin Ree
Beskrivelse
Martin Ree, vores friske og meget engagerede unge instruktør. Har danset alt fra standard/latin til hip hop, house, break, urban m.m.
Er du dreng og gerne vil lære dansens mange spændende sider, så er det hos Martin, du skal melde dig. Piger selvfølgelig også velkommen :-)
 
Martin beskriver sig selv som:
"Jeg er meget engageret i mit arbejde og nyder at lære fra mig. Det er vigtigt for mig, at der er tid til alle, og det er vigtigt at dansen ikke kun bliver hård træning for mine elever men at det også bliver hyggeligt og skaber rammerne for nogle gode venskaber".
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maria Bundgaard
Beskrivelse
Maria har danset siden hun var 8 år og har primært danset alle alternative dansearter. Maria har turneret inden for hip hop og vundet mange turneringer gennem årerne. Maria elsker at danse og undervise sine elever.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mads Friis Lassen
Beskrivelse
Mads er vores nye instruktør, med masser erfaring indenfor Standard/Latin dans, i en meget ung alder. Han er 15 år gammel og er 9 gange Danmarksmester, og er pt. nok det største talent i Danmark.
Hvis i har set TV showet ”Danmark har Talent”, så kan i måske huske ham fra der, hvor han stillede op med latin dans og kom med i liveshowene.
 
Standard/Latin dans er nok noget man ikke høre særligt tit, så hvis i har lyst til at prøve noget helt nyt, udfordrende og sjovt, skal I melde jer til Mads''''''''''''''''''''''''''''''''s hold. 
Og vi skal hilse fra Mads: "Husk drenge, det er en god måde, at score piger på, når I bliver ældre "
 
Mads beskriver sig selv:
” Jeg er en meget glad og udadvendt person, der elsker at undervise nye børn. Jeg går meget op i disciplin, men også at man har det sjovt, og at man kan joke lidt med hinanden. Hvis man har en dårlig dag, så kan jeg altid få humøret op igen "
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Henriette Voigt Rasmussen
Beskrivelse
Henriette er vores nye instruktør til børne hip hop/funk holdene.
Henriette fortæller om sig selv:
"Jeg har danset hiphop siden jeg var 4 år gammel. Derudover har jeg også danset andre stilarter bl.a. moderne dans og ballet, som jeg har danset på Oure efterskole. Jeg har også stiftet bekendtskab med waking, locking, dancehall, GAGA, en afrikansk stilart kaldet sabbar mm.
Jeg har vundet DM i hiphop nogle gange og stillet op til EM i hiphop.
 
Jeg synes, dans er fantastisk, fordi man altid kan udvikle sig og blive en bedre danser og blive inspireret af alle mulige forskellige stilarter og mennesker. Det at blive bedre kræver hårdt arbejde, men for mig er det ligeså vigtigt, at det samtidigt skal være sjovt og hyggeligt.
Jeg har altid elsket at danse, og det kan altid få mig i godt humør og det er netop denne glæde ved dans, som jeg gerne vil give videre til andre.
Jeg glæder mig rigtig meget til at fyre den max af sammen med jer dansere og have nogle sjove dansetimer."
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nadia Skytte Pedersen
Beskrivelse
Nadia fortæller om sig selv:
"Jeg har danset hiphop i 18 år. Jeg har danset konkurrencer i alle årerne og været repræsenteret ved både nationale og internationale turneringer.

Jeg har igennem mine mange danse år stiftet bekendtskab med rigtig mange stilarter fx locking, popping, breakdance, house, ballet, moderne m.fl.

Jeg elsker at danse og opleve glæden ved dansen."
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Facebook

Youtube

MS Dans - Info@MS-Dans.dk - 4100 Ringsted - Tlf. 28714550 - 20928950