Instruktør
Martin Ree
Beskrivelse
Martin Ree, vores friske og meget engagerede unge instruktør. Har danset alt fra standard/latin til hip hop, house, break, urban m.m.
Er du dreng og gerne vil lære dansens mange spændende sider, så er det hos Martin, du skal melde dig. Piger selvfølgelig også velkommen :-)
 
Martin beskriver sig selv som:
"Jeg er meget engageret i mit arbejde og nyder at lære fra mig. Det er vigtigt for mig, at der er tid til alle, og det er vigtigt at dansen ikke kun bliver hård træning for mine elever men at det også bliver hyggeligt og skaber rammerne for nogle gode venskaber".
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maria Bundgaard
Beskrivelse

Maria Bundgaard har undervist på danseskolen i 11 år, og haft ansvaret for showdance og voksen funk.

Maria startede til dans som 8 årig, og har igennem årenes løb dyrket forskellige stilarter indenfor de alternative danse. Hun har deltaget i utallige danseturneringer indenfor hip hop, og har flere år i træk været Danmarksmester i både solo og duo.
Maria er meget engageret, perfektionistisk og kæler for detaljen i sine shows. Det er vigtigt for hende, at danserne kommer i første række og hun vil gøre sit bedste for, at få øge deres kompetencer.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mads Friis Lassen
Beskrivelse
Mads har været instruktør i klubben i nu 4 år. Han er 19 år gammel. Han har rigtig meget erfaring indenfor standard og latinamerikanske danse. Han er selv aktiv latindanser, og har vundet mange Danmarksmesterskaber og samt repræsenteret Danmark til EM og VM.

Mads siger om sig selv: 
Jeg underviser, fordi jeg elsker at fører min passion videre ud til andre folk, som har et mål ved at danse. Et mål kan være, at man vil tabe sig, et andet mål kunne være, at man vil imponerer til fødselsdage og vise sine flotte og imponerende dansetrin. Ligemeget hvad for et mål man har, så er det vigtigste ved disse to stilarter, at man udtrykker livsglæde og det er det dans kan!

Glæder mig til at se jer!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Henrik Nygård Jørgensen
Beskrivelse
Henrik Nygård Jørgensen er en erfaren danser og koreograf. Henrik har et ophold i Los Angeles bag sig, der har skolet hans måde at danse og undervise på. Henrik har optrådt og turneret rundt i Europa inden for de fleste stilarter. Han er en positiv, alsidig og energisk danser, der lægger stor vægt på at sprede danseglæde. Det skal være sjovt at gå til dans.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Daniella Jensen
Beskrivelse
Jeg har danset i 12 år, går i 9. klasse og er konkurrence danser. Jeg har primært danset showdance og hiphop, og konkurrere også i hip hop. Jeg danser stadig selv hiphop solo, duo og hold. Jeg glæder mig til at lære fra mig og få en god oplevelse med danserne. Jeg sætter fokus på at vi alle sammen har det hyggeligt, men stadig får en lærerig oplevelse. Glæder mig til at møde jer alle sammen :-)
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Facebook

Youtube

MS Dans - Info@MS-Dans.dk - 4100 Ringsted - Tlf. 28714550 - 20928950