Instruktør
Maria Bundgaard
Beskrivelse

Maria Bundgaard har undervist på danseskolen i 11 år, og haft ansvaret for showdance og voksen funk.

Maria startede til dans som 8 årig, og har igennem årenes løb dyrket forskellige stilarter indenfor de alternative danse. Hun har deltaget i utallige danseturneringer indenfor hip hop, og har flere år i træk været Danmarksmester i både solo og duo.
Maria er meget engageret, perfektionistisk og kæler for detaljen i sine shows. Det er vigtigt for hende, at danserne kommer i første række og hun vil gøre sit bedste for, at få øge deres kompetencer.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mads Friis Lassen
Beskrivelse
Mads har været instruktør i klubben i nu 4 år. Han er 19 år gammel. Han har rigtig meget erfaring indenfor standard og latinamerikanske danse. Han er selv aktiv latindanser, og har vundet mange Danmarksmesterskaber og samt repræsenteret Danmark til EM og VM.

Mads siger om sig selv: 
Jeg underviser, fordi jeg elsker at fører min passion videre ud til andre folk, som har et mål ved at danse. Et mål kan være, at man vil tabe sig, et andet mål kunne være, at man vil imponerer til fødselsdage og vise sine flotte og imponerende dansetrin. Ligemeget hvad for et mål man har, så er det vigtigste ved disse to stilarter, at man udtrykker livsglæde og det er det dans kan!

Glæder mig til at se jer!
Se hele beskrivelsen
Caroline Bøgelund
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Clara Würtz
Beskrivelse

Clara har danset i 12 år. Hun er 20 år gammel og bosat i Jystrup.

Til dagligt har Clara sabbatår, hvor hun arbejder fuldtid i en børnehave. Dansen har altid været en stor del af hendes liv.

Hun har som barn selv danset hos MS-dans og er glad for at være tilbage, nu som underviser. 


Clara har beskæftiget sig med flere forskellige stilarter, men det er primært Hiphop, Pop Commercial, Girly og moderne dans hun især er vild med. 

Hun har tidligere danset konkurrence dans og vundet danske mesterskaber i Small Groups. 


Clara siger: 

Jeg glæder mig utrolig meget til at møde alle de danseglade børn. 

Jeg husker min tid hos MS-Dans som et trygt dansemiljø med god undervisning, hvor der også er plads til sjov og ballade. Jeg vil gerne fokusere på at vi har det sjovt, både med dansen og hinanden.

Se hele beskrivelsen
Facebook

Youtube

MS Dans - Info@MS-Dans.dk - 4100 Ringsted - Tlf. 28186960 - 20928950