Instruktør
Maria Bundgaard
Beskrivelse

Maria Bundgaard har undervist på danseskolen i 11 år, og haft ansvaret for showdance og voksen funk.

Maria startede til dans som 8 årig, og har igennem årenes løb dyrket forskellige stilarter indenfor de alternative danse. Hun har deltaget i utallige danseturneringer indenfor hip hop, og har flere år i træk været Danmarksmester i både solo og duo.
Maria er meget engageret, perfektionistisk og kæler for detaljen i sine shows. Det er vigtigt for hende, at danserne kommer i første række og hun vil gøre sit bedste for, at få øge deres kompetencer.

Se hele beskrivelsen
Caroline Bøgelund
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mads Friis Lassen
Beskrivelse

Mit navn er Mads Friis Lassen.

Jeg er 23 år gammel og til dagligt er jeg professionel danser og danser på meget højt eliteplan indenfor standard/ latin også det som hedder pardans. Jeg elsker at fører min passion videre til andre igennem dansen og ikke mindst en fantastisk god energi. 

Jeg plejer at sige på mine hold “Vi griner med hinanden aldrig af hinanden “ . Hos mig er det fantastisk at lave fejl fordi det er sådan vi bliver bedre. 

Glæder mig til at se jer!

Se hele beskrivelsen
Sofie Bavnhøj
Beskrivelse

Jeg hedder Sofie Bavnhøj.

Jeg er en 18 årig frisk pige, der brænder for dans og gymnastik og værdsætter virkelig at være en del af et fantastisk fællesskab. I min fritid har jeg primært dyrket Teamgym og rytmisk gymnastik. De sidste par år er jeg dog blevet forelsket i dansen og har både gået til hiphop, contemporary og girly commercial. Jeg prioterer sammenholdet rigtigt højt og mit fokus inden for min undervisning er, at skabe et trygt og inkluderende miljø, hvor der er plads til alle. Det vigtigste ved dans for mig er, at have det sjovt, lærer nogle fede koreografier og selfølgelig lave en masse fejl. 

Jeg håber vi ses!

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Peter Åside
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Facebook

Youtube

MS Dans - Info@MS-Dans.dk - 4100 Ringsted - Tlf. 28186960 - 20928950