Børnedans (BØD)
Hold 200 - Funk børn - 3 - 6 år

Velkommen til vores Børne Funk hold for de mindste danseentusiaster i alderen 3-6 år! På dette hold vil vi fokusere på at udvikle børnenes rytmesans og hjælpe dem med at lære at kontrollere deres bevægelser til musik.

Gennem legende og sjove danseaktiviteter vil vi danse til musik fra kendte Disney-film og MGP-hits, som børnene elsker. Vores mål er at skabe en tryg og glædesfyldt atmosfære, hvor børnene kan udforske deres bevægelser, styrke deres motorik og få en positiv introduktion til dansens verden.


Hold 201 - Vals / Cha cha cha - 3 - 12 år - Begynder
Vals / Cha cha cha etc. Vi starter med grundtrinene, så det er ikke nødvendigt med en partner.

Hold 202 - HipHop 9 - 12 år

Velkommen til vores HipHop hold!

Dette er et hyggeligt og sjovt dansehold for unge i alderen 9-12 år, der elsker at danse og bevæge deres krop. Her handler det om at udtrykke sig igennem hiphoppen, forbedre sin fysiske form og møde nye venner. Vi skal have det sjovt, mens vi går i dybden med hiphoppens grundteknik, og lærer at mestre de fedeste hiphop-moves og danserutiner. Alle koreografier afspejler dansernes evner og interesse, uanset om du er nybegynder eller har danset før. Vi lægger stor vægt på at skabe et godt fællesskabet, hvor vi kan sprede danseglæden med hinanden.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld/Læs mere - (3)

Lets dance - show (LSHOW)

HOLD 119 - Lets dance show - 12-16 år

Velkommen til Let's Dance for unge i alderen 12-16 år! På dette hold fokuserer vi på at danse sammen som et hold og skabe temaprægede shows, der er både sjove og udfordrende.

Vi arbejder med forskellige dansegenrer og temaer, hvor hver session bidrager til en samlet optræden. Det handler om at udvikle tekniske færdigheder, samarbejde og ikke mindst have det sjovt sammen. Uanset om du er erfaren eller ny inden for dans, vil vi sammen opbygge koreografier, der afspejler vores kreativitet og holdånd.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Funk voksen (FUV)
Hold 106 - VOKSEN FUNK 18+

Velkommen til vores dansehold for voksne, 18+, hvor vi kombinerer motion med en festlig atmosfære! Her er der fokus på at bevæge kroppen til en bred vifte af musikgenrer. Uanset om du er nybegynder eller har danset før, er dette hold perfekt for dig, som ønsker at få pulsen op og have det sjovt samtidig.

I løbet af sæsonen vil vi arbejde med flere forskellige koreografier, som gradvist bygges op og udvikles over tid. 

Kom og oplev, hvor sjovt motion kan være, og mød andre danseglade mennesker. Vi glæder os til at se dig på dansegulvet! 


Tilmeld/Læs mere - (1)

Pardans (PAR)
Hold 121 - Pardans Øvet - 18+
Dette hold bygger videre på grundtrinene. I udfordres i flere avancerede dansetrin, til god musik og med godt humør. Der vil være mulighed for at deltage i mindre turneringer og opvisninger.

Hold 122 - Pardans Let øvet / øvet - 18+
Dette er holdet for jer som er godt i gang med at lære dans, så I kan imponere rundt omkring. Der er god stemning og I vil blive udfordret på rytme og teknik.
  
Hold 123 - Pardans Begynder / Let øvet - 18+
Dette er holdet for jer, som er godt i gang med at lære dans, så I kan imponere på dansegulvet eksempelvis til familiefesten. Der er godt humør og i vil bliv udfordret på rytme og teknik.
  
Hold 125 - Pardans Næsten Nybegynder - 18+
Dette er holdet for jer, som er i gang med at lære dans og allerede har lidt erfaring med trinene, så I kan imponere på dansegulvet eksempelvis til familiefesten. Der er godt humør og i vil bliv udfordret på rytme og teknik.

Hold 124 - Pardans Nybegynder - 18+
Dette er holdet for jer, som vil lære dans fra bunden, så I kan imponere på dansegulvet eksempelvis til familiefesten. Der er godt humør og i vil bliv udfordret på rytme og teknik.
  
Tilmeld/Læs mere - (5)

Medlemskontingent (KON)

Medlemskontingent

Når du tilmelder dig et hold, bliver du automatisk opkrævet medlemskontingent på 100 kr. udover holdkontingentet.
 
Du har også mulighed for at blive gæstemedlem af MS Dans, som giver mulighed for at låne vores lokale til fritræning, når der ikke er andre hold eller arrangementer booket.
 
Vil du vide mere, kontakt Info@MS-Dans.dk.
 
Har du blot lyst til at støtte foreningen med et lille bidrag, som går til diverse aktiviteter for foreningens medlemmer, kan du købe et støttemedlemsskab. Det giver dig mulighed for at deltage i foreningens arrangementer (der kan forekomme brugerbetaling). Du kan IKKE deltage på hold. 
 

Medlemstype

Sæson

Pris i kr.

Gæstemedlem 1/1 Sæson (1/7-30/6)

K70

750,-

Støttemedlem

K80

1000,-

Floorfee (kræver ikke medlemskab af MS Dans)           Klik HER
 250,-
/time
Tilmeld/Læs mere - (3)

Styrk din krop (SDK)
Hold 301 - Styrk din krop
Dette er holdet for dig, der ønsker nogle øvelser til at kunne styrke dine dansetrin.
Træningen kommer godt omkring og er en generel træning af din styrke og mobilitet til de svingende takter.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Sportsdans (SPD)
Hold 108 - Sportsdans selvtræning - 18+
BEMÆRK. Der er en særlig ordning ang. betaling af holdkontingent på dette hold, derfor står prisen til 0,- kr.
Har du ikke benyttet dette hold før og vil vide mere, kan du skrive til Info@MS-Dans.dk.

Hvis du vil gå på holdet, skal du tilmelde dig holdet her, da du så bliver registreret og automatisk opkrævet medlemskontingent.
Tilmeld/Læs mere - (1)
Facebook

Youtube

MS Dans - Info@MS-Dans.dk - 4100 Ringsted - Tlf. 28186960 - 20928950