Vi lukker ned for denne sæson

Forlængelsen af forsamlingsforbuddet og andre restriktioner har indvirkning på de muligheder vi har i foreningen. Det er indtil videre gældende frem til den 10. Maj 2020 og forsamlingsforbuddet mod mere end 100 mennesker gælder frem til og med august.

 

Vi har i bestyrelsen og med instruktørerne drøftet, hvordan vi bedst kommer igennem denne periode og hvad vi kan tilbyde jer dansere.

 

Vlukker sæsonen ned

Vi har desværre måtte træffe den beslutning, at dansesæsonen er slut for i år. Skulle vi have mulighed for at åbne op for aktiviteter efter den 10. maj, er der desværre ikke tid nok til at nå at færdiggøre jeres danse mm, ligesom vi heller ikke må afholde vores årlige sæsonafslutning, da vi bliver langt over det tilladte personer indenfor.

 

Vi opgiver dog ikke håbet om, at det bliver muligt at afslutte ordentligt på de enkelte hold sammen med jeres instruktører. Vi arbejder på forskellige muligheder, som I vil høre mere om, hvis det bliver muligt at mødes. Vi vil så gerne se jer igen og danse lid med jer, inden vi går sommeren i møde :-)

 

Vi er rigtig kede af, at vi ikke kan tilbyde andre løsninger pt., men håber vi ser dig og din familie både inden og efter sommeren, hvor vi forhåbentlig ikke længere er ramt så hårdt at coronaen.

 

Og vi ses forhåbentligt inden sommer eller i den nye sæson:-)

 

Vi håber på forståelse for dette og glæder os til at se jer alle igen.

Skulle i have spørgsmål er i velkommen til at skrive eller ringe til os.

Pas godt på jer selv og jeres kære.

Bestyrelsen
MS Dans


Facebook

Youtube

MS Dans - Info@MS-Dans.dk - 4100 Ringsted - Tlf. 28714550 - 20928950